VINĂRIA POIANA MOLDOVA

MARINA & ANDREI


27.09.2019

De ce e bine ca o nuntă să fie imitată sau să treacă prin niște repetiții?

De ce copiii mici fac repetiții la vreun matineu, dar ăștia mari cred că nu au nevoie de repetiție la un astfel de eveniment atât de vast și important?

A fost într-atât de ușor să lucrez cu ei, încât, în timp ce îi fotografiam la sesiunea foto, noi am avut și timp să vorbim despre planurile pentru a doua zi, la nuntă. Am stabilit câteva reguli. Fie de îmbrățișări, fie de sincronizare. Chiar  înainte de cununie ne-am înțeles cum să aibă ambii același sincron în biserică. Fiindcă eu cunosc cum decurge o cununie, le-am zis în ce moment să se imită unul pe celălalt.

Și am obținut fotografii extraordinare în biserică. Când se țineau de mână și ambii au închis ochii, probabil dacă nu le vorbeam despre aceasta, nu erau să-și șoptească ce să facă.  Imitarea i-a ajutat să-și provoace emoții reciproce și fotografiile să iasă bine.

După ce am discutat ce avem de făcut, a doua zi, la nuntă, noi ne simțeam tare liber și nu ne dădeam o mie de întrebări cu : ”ce să facem acum”.

Ne-am înțeles din start. Eu am încercat să redau prin poze cele mai faine momente. Am ales să-i fotografiez în așa mod pentru a-i surprinde. 

 

ÎNAPOI LA CUPLURI