VALEA SÂNZIENELOR

ROXANA & VADIM

16.07.2021

Nunta la care am mâncat Burgeri. :)

Povestea poate fi trăită frumos, iar fiecare cuplu își poate compune povestea sa! Eroii principali fiind Roxana și Vadim au optat pentru o locație cu spirit rustic și cred că le-a reușit bine asta se vede din fotografii. Simpli și modești de fire, Ei au aruncat mai puțin privirea în obiectivul meu sau cum a zis Roxana să le dau titlul de cei mai “crispați” miri din 2021.:)Doar că puțin o contrazic și le dau titlul de cei mai MODEȘTI ȘI DRĂGUȚI MIRI.

Chiar dacă au ales locația mai diferită, au preferat să savureze clipele cu oamenii dragi decât să tragă de mine ca să le fac foto peste tot și aici și acolo. Atunci am zis - DAAA oamenii aici au venit să trăiască momentul, să sărbătorească, iar rolul meu era să surprind cele mai faine momente și nu să cer de la nimeni: ( Hey vă fac o poză? ) de aici și vorba aia că e mai greu să taci și să asculți decât să vorbești.

Am rămas foarte plăcut surprins de tot ce sa întâmplat în acele 6 ore. Ca să înțelegeți câtă atmosferă este la Valea Sânzienelor trebuie să fiți prezenți la un Eveniment. și desigur Grazie a Chef Giovanni ♡